Menu
Your Cart

Видеорегистратори

Безжичната система за видеонаблюдение на превозни средства се състои от 7-инчов дисплей и две камери с висока разделителна способност. Аксесоарите включват антена, захранващ кабел, стойка за монитора, винтове и дистанционно управление. Мониторът и камерите могат да бъдат свързани към захранването на..
149.90 лв.
Без ДДС:149.90 лв.
Brand: COBRA
Модерна камера вградена в рамката на регистрационния номер на автомобила. С камерата можете по лесен и удобен начин да видите какво се случва зад превозното средство. Тя перфектно решава проблема с паркирането на трудни места, така че тази маневра да стане детска игра. Устройството се свързва с мони..
30.90 лв.
Без ДДС:30.90 лв.
Brand: COBRA
Видеорегистратор с двойна камера, който има G-sensor (автоматично стартиране на запис при вибрация на купето)G-Сензор: поддържа запис на видео при автомобилна катастрофа или силна вибрация. Ако има по-рязко натискане на спирачките или удар на автомобила ви, видеорегистраорът автоматично ще заключи и..
54.90 лв.
Без ДДС:54.90 лв.
Brand: COBRA
Видеорегистратор с двойна камера, който има G-sensor (автоматично стартиране на запис при вибрация на купето)Засича движение на хораПрезаписва видеоTouch Screen с Full HDЗадна камера за паркиране и записG-Сензор: поддържа запис на видео при автомобилна катастрофа или силна вибрация. Ако има по-рязко..
109.90 лв.
Без ДДС:109.90 лв.
Brand: COBRA
FUll HD видеорегистратор с всички възможни функции!Видеорегистраторът е изключително полезен при натоварен трафик за проследяване на пътната обстановка.  С помощта на 3 – каналната камера може да записвате навсякъде около вашия автомобил и вътре в колата ви.Вашата съвременна безопасност на пътя..
75.90 лв.
Без ДДС:75.90 лв.
Brand: COBRA
Един от най-висококачествените FUll HD модели на пазара с всички възможни функции!Видеорегистраторът е изключително полезен при натоварен трафик за проследяване на пътната обстановка.  С помощта на 3 – каналната камера може да записвате навсякъде около вашия автомобил и вътре в колата ви.Вашата..
74.90 лв.
Без ДДС:74.90 лв.
Brand: COBRA
ЩЕ ЗАСНЕМЕ ВСЕКИ ВАЖЕН МОМЕНТ!Висококачествен видеорегистратор, който ще заснема всеки важен момент за автомобила ви независимо дали е в движение или спрян.Притежава две камери – предна и задна, които гарантирано ще регистрира всичко случващо се около автомобила Ви. Моментално заснема крадци или ПТП..
64.90 лв.
Без ДДС:64.90 лв.
Показани от 1 до 7 от 7 (1 страници)