Menu
Your Cart

Ловни камери

Brand: COBRA
Бинокълът за нощно виждане е снабден с регулируем инфрачервен осветител със 7 нива на 850 nm, а оптичната система ви позволява да виждате ясно животните на тъмно или при слаба околна светлина. Три режима на работа: правене на снимки, запис на видеоклипове и възпроизвеждане, с които можете да правите..
159.90 лв.
Без ДДС:159.90 лв.
Brand: COBRA
ЗА НАЙ-БОГАТИЯ УЛОВТази камера записва видео, снима и изпраща MMS и/или EMAIL. Водоустойчивата ловна Full HD камера HC-801M/G е идеалния вариант за охрана на имотите Ви или следене на ловния периметър. Подходяща е и за пчелини,овощни градини,следене на популацията на различни животни.PIR сензор за д..
204.90 лв.
Без ДДС:204.90 лв.
Brand: COBRA
ЗА НАЙ-БОГАТИЯ УЛОВТази камера записва видео, снима и изпраща MMS и/или EMAIL. Водоустойчивата ловна Full HD камера HC-300M е идеалния вариант за охрана на имотите Ви или следене на ловния периметър. Подходяща е и за пчелини,овощни градини,следене на популацията на различни животниPIR сензор за движ..
184.90 лв.
Без ДДС:184.90 лв.
Brand: COBRA
ВИСОК КЛАС ЛОВНА КАМЕРА!Тази камера записва видео, снима и изпраща MMS и/или EMAIL. Водоустойчивата ловна Full HD камера HC-350M е идеалния вариант за охрана на имотите Ви или следене на ловния периметър. Подходяща е и за пчелини,овощни градини,следене на популацията на различни животни.Притежаваща ..
154.90 лв.
Без ДДС:154.90 лв.
Показани от 1 до 4 от 4 (1 страници)