Menu
Your Cart

Външни камери

Z355 Соларна куполна камера 4LED - 4MP Z355 Соларна куполна камера 4LED - 4MP
New Hot
Brand: COBRA
Без сложни системи и захранващи кабели! Изключително лесен монтаж за няколко минути! Соларен панел за зареждане на батериите – само от светлина. Завъртане на камерата на 340 градуса.Нашата смарт соларна камера може да се използва навсякъде и по всяко време!Wifi връзка и дистанционно управление, чрез..
99.90 лв.
Без ДДС:99.90 лв.
Куполна Wi-FI камера от ново поколение, снабдена с множество диоди осигурявайки и добро наблюдение както през деня така и през нощта. Камерата е снабдена с мотор и  се завърта във всички посоки. Управлението става директно, чрез смартфона – отдалечено. 320-градусово хоризонтално завъртане и 90-..
89.90 лв.
Без ДДС:89.90 лв.
Brand: COBRA
Куполна безжична камера за видеонаблюдение с елегантен дизайн, качествена картина с 3.6 мм фокусно разстояние и запис директно върху карта памет. Камерата може да се завърти на 355 градуса хоризонтално и да се завърти на 110 градуса вертикално. Мобилният телефон може да контролира ъгъла на въртене н..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
3069 Куполна безжична камера с двойна леща и ZOOM - 5MP 3069 Куполна безжична камера с двойна леща и ZOOM - 5MP
New Hot
Brand: COBRA
Камера с две лещи, хибриден 8x Zoom 5MP Ultra HD (дигитален и оптичен), цветен нощен режим, водоустойчива и прахоустойчива. Засича човешка фигура и изпраща известие директно на смартфона.Камерата работи с най-доброто приложение за камери ICSee Подари си спокойствиеТази камера е последния писък ..
64.90 лв.
Без ДДС:64.90 лв.
Brand: COBRA
Wi-Fi Full HD камера за видеонаблюдение с автоматично следене на движението, цветно нощно виждане и двупосочна аудио връзка с управление от всеки телефон (Android, Apple) или компютър. Камерата е снабдена с мотор и  се завърта във всички посоки. Притежава изкуствен интелект, който засича автом..
59.90 лв.
Без ДДС:59.90 лв.
356 Куполна безжична камера - 8MP 356 Куполна безжична камера - 8MP
New Hot
Brand: COBRA
Камера с две антени, 8x Zoom, 8MP Ultra HD, водоустойчива и прахоустойчива. Засича човешка фигура и изпраща известие директно на смартфона.Подари си спокойствиеТази камера е последния писък в дигиталните WiFi камери. Толкова е умна, че прави всичко сама и го прави с 8MP ULTRA HD картина и запис, коя..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Brand: COBRA
Камерата за видеонаблюдение e водоустойчива и е подходяща за външни условия. Може да се настрой и монтира за няколко минути без необходимост от допълнителни устройства или кабели. Защитата за водоустойчивост е IP66.ВИЖДА ВСИЧКО ДОРИ В НАЙ-МРАЧНИТЕ НОЩИТази камера предлага не един, а два режима на но..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Brand: COBRA
И НЕКА БЪДЕ СВЕТЛИНА...Камера, която превръща нощта в ден. Това е камера без аналог. Mоже да освети и най-тъмната част от двора или гаража ви. Защитете вашия автомобил, автопарк, гараж и др.Изключително мощен светлинен поток от 32 LED диода, които могат да осветят и най-тъмното място.Няма такава кар..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Brand: COBRA
Wi-Fi камерата e водоустойчива и е подходяща за външни условия, може да се настрой и монтира за няколко минути без необходимост от допълнителни устройства или кабели. Защитата за водоустойчивост е IP66.КАМЕРАТА С НАЙ-ДОБРО НОЩНО ВИЖДАНЕ. Работи с приложение ICseeКамерата за видеонаблюдение е моториз..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Brand: COBRA
Wi-Fi Full HD камера за видеонаблюдение с автоматично следене на движението, цветно нощно виждане и двупосочна аудио връзка с управление от всеки телефон (Android, Apple) или компютър. Камерата е снабдена с мотор и  се завърта във всички посоки. Притежава изкустве..
84.90 лв.
Без ДДС:84.90 лв.
Brand: COBRA
Wi-Fi Smart камера Full HD 1080p за видеонаблюдение с автоматично следене на движението, цветно нощно виждане и двупосочна аудио връзка с управление от всеки телефон (Android, Apple) или компютър. Камерата е снабдена с мотор и  се завърта във всички посоки. Управлението става директно, чрез сма..
84.90 лв.
Без ДДС:84.90 лв.
Brand: COBRA
Wi-Fi Smart камера Full HD с 36LED диоад за видеонаблюдение с автоматично следене на движението, нощно виждане и двупосочна аудио връзка с управление от всеки телефон (Android, Apple) или компютър. Камерата е снабдена с мотор и  се завърта във всички посоки. Управлението става директно, чрез см..
74.90 лв.
Без ДДС:74.90 лв.
Показани от 1 до 12 от 30 (3 страници)