Menu
Your Cart

Информация за доставка

Приемане на поръчка и изпращане:

(Понеделник-Петък) - от 09:00 ч. до 15:00 ч. - изпращане в срок от два работни дни. Срокът за доставка започва да тече, след като наш сътрудник се свърже с клиента, за потвърждаване на поръчката. При всички случаи, клиента ще бъде информиран относно срока на доставка, когато същият е по-дълъг от 2 /два/ работни дни.

(Събота) - Обработват се в понеделник.

(Неделя) - Обработват се в понеделник.

(Официални празници) - Обработват се в следващия работен ден.

При получаване на стоката Клиентът подписва придружаващите я документи.


Доставка:

Поръчаните от Вас стоки ще бъдат доставени с куриерска фирма Еконт или Спиди в  посочен от Вас офис или до ваш личен адрес. При получаване на стоката, имате задължително право на преглед и тест, преди да я заплатите.  


ОНТРЕЙД 7  ЕООД не носи отговорност за неточно и/или забавено изпълнение, когато това се дължи на забавяне по вина на куриера/транспортната и/или посочени от Потребителя неверен или непълен адрес, лице за контакти и/или телефон, както и при други, независещи от ОНТРЕЙД 7  ЕООД.

Всички пратки пътуват с транспортна застраховка. При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране на липси и/или явни недостатъци на - външни видими дефекти - повреди, удари и други щети, потребителят следва да ни уведоми в присъствието на куриера/транспортната фирма незабавно и преди приемане на пратката.


Потребителят има право да откаже приемането на доставката, ако сумата, която следва да заплати на куриера при „плащане при доставка” не съответства на дължимата.